First unread post6 posts Page 1 of 1
Unread postby MadModder » 13 Aug 2018 01:22
As soon as I open Potplayer 1.7.13622, 64bit, all network traffic to and from my torrent client Deluge (v1.3.15) stops.
Meanwhile, online speed tests checks out just fine.
Closing Potplayer, Deluge is up to speed again.
Doesn't happen with VLC.
What could possibly cause this weird behaviour?
Running win10, 10.0.16299.547
Unread postby D2NP » 13 Aug 2018 02:48
Potplayer can not affect the network traffic of other programs
so
check Deluge settings - Bandwidth
Always try the latest beta version (x32 only) before continuing a discussion here.
When you have a problem (Follow steps 1,2,3)
This is NOT official support though. It is my contribution to Potplayer.
Unread postby MadModder » 13 Aug 2018 04:17
Well it does.
I got everything at max in Deluge. No limitations. Right now downloading 12Mbyte per second.
Starting Potplayer, boom, instantly down to zero. Only the other background networking stuff working.
Then closing Potplayer, up to speed again.

Here's a screenshot of Glasswire monitoring the network. Yellow is download traffic. I start Potplayer, it dips. I close Potplayer, it rises again. Every time the same.
http://madmodders.se/temp/screenshots/g ... deluge.png
Unread postby D2NP » 13 Aug 2018 22:15
I have no problem with this.
I installed client Deluge (v1.3.15) and Potplayer 1.7.13622, 64bit
I tested your situation
there were no network traffic stops.

Check Deluge settings, or system.
Always try the latest beta version (x32 only) before continuing a discussion here.
When you have a problem (Follow steps 1,2,3)
This is NOT official support though. It is my contribution to Potplayer.
Unread postby MadModder » 13 Aug 2018 23:08
Yeah, this is very strange.
There are no network settings in Potplayer. I thought there might be some sort of explicit access to the network card or something, like some drivers can have for power saving stuff. But no.
And there is nothing in Deluge that I can see. Nothing I change makes any difference.
I tried to set Potplayer to a lower process priority, and deluge to higher, but it made no difference.
These are the only two programs that clash with each other.
I blocked Potplayer completely in my firewall. No difference. So it's something higher in the Windows environment that interferes.
Potplayer takes about 5% CPU when playing a 1080p movie.
Oh well. I'll use another player while using Deluge, until I find out what's going on.
Out of a handfull tested players, this is the only one this happens with.
Unread postby Dreamer » 14 Aug 2018 06:45
Weird. Try to use different port in Deluge, perhaps it's a conflict.
First unread post6 posts Page 1 of 1

Login

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest