First unread post7 posts Page 1 of 1
Unread postby wolvenom » 07 Sep 2018 16:40
i updated to 1803,and the projector wont turn to frame package mode,tab says potplayer used mvc decoder,but its still 2d,my other computer is 1709,same setting,the projector works fine
Unread postby wolvenom » 17 Dec 2018 15:02
i reinstalled win10.and it can play 3d bluray right,but yesterday,win10 autoupdated to1809,and it cant play 3d bluray again,its driving me crazy,today i reinstalled win 10 again!!!but it wont work this time ,i really love 3d movie ,please somebody help
Unread postby wolvenom » 17 Dec 2018 15:06
powerdvd can play 3d blueray whatever how win 10 updated,but the whole screen was gray,i cant stand this ,i never used powerdvd to watch any movie
Unread postby D2NP » 17 Dec 2018 19:47
Try latest version - https://potplayer.daum.net
and
Try reset settings:
Preferences - Reset


If it does not help
try send report to the dev - https://potplayer.daum.net/ - Contact Us
Always try the latest beta version (x32 only) before continuing a discussion here.
When you have a problem (Follow steps 1,2,3)
This is NOT official support though. It is my contribution to Potplayer.
Unread postby wolvenom » 18 Dec 2018 21:30
D2NP wrote:Try latest version - https://potplayer.daum.net
and
Try reset settings:
Preferences - Reset


If it does not help
try send report to the dev - https://potplayer.daum.net/ - Contact Us


thank you!really appreciate,i tried everything u said,i even reintalled my system several times,still dosent help,only win10 1709 is perfect,all the lateast version just wont work,i ll contact u,thanks again,and im chinese,so fogive my english
Unread postby vasigar » 30 Apr 2019 23:16
did you find a fix for this issue? even i have the same issue. recently bought lenovo yoga 730 i7 gtx1050 and not able to play 3d blu ray ( .iso) through my projector Benq ht 2050. but I am able to play from my older ideapad the same iso through the same settings and through the same projector. i tried all resets, filters, and reinstalls.
Unread postby D2NP » 01 May 2019 04:56
vasigar,

try send report to the dev by email - https://potplayer.daum.net/ - "Contact Us"
Always try the latest beta version (x32 only) before continuing a discussion here.
When you have a problem (Follow steps 1,2,3)
This is NOT official support though. It is my contribution to Potplayer.
First unread post7 posts Page 1 of 1

Login

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron